Hoe onderhoud ik massief parket?

Het is belangrijk dat u uw houten vloer goed schoon houdt. Dit houdt in: meerdere keren per week even aanvegen, dweilen of behandelen met een geschikt reinigingsproduct en eens in de zoveel jaar de afwerklaag vervangen.

Het type product wat u het beste kunt gebruiken voor het onderhoud en hoe vaak u intensief onderhoud moet plegen aan de houten vloer hangt af van het soort hout waar uw vloer uit bestaat.

Welke documenten neem ik het beste mee voor de bespreking van mijn project?

Als er plannen en foto's aanwezig zijn bij de bespreking , kunnen wij u al een heel stuk vlotter bedienen.

Natuurlijk staat het vrij om ieder bruikbaar document aan ons te tonen.

Hoe moet ik een raam / deur correct opmeten?

Voor de correcte manier van opmeten verwijzen wij naar bijgevoegd opmetingsblad.
Als u deze meebrengt kunnen wij op meer correcte wijze een offerte opstellen.
Bij bestelling komen wij met plezier alles nog eens ter plaatse bekijken.

Opmetingsblad ramen/deuren

Hoe gaan wij te werk?

Dat iedere realisatie een pareltje moet worden is een feit. Om dit te garanderen, werkt Foré volgens een vast stappenplan.


Stap 1:

Voor we beginnen met de plaatsing , zitten we graag met samen in onze showroom. Dit om onze producten toe te lichten en een haarscherp beeld te krijgen van wat de klant wenst.
Uiteraard maken wij ook graag een afspraak bij de klant thuis. Dit om kennis te maken met ons 'werkterrein' en de eventuele obstakels.


Stap 2:

Opmeten

Aan de hand van de briefings in onze showroom en bij u thuis maken wij een driedimensionale ontwerptekening uit. Dit samen met een gedetailleerde offerte. Eenmaal akkoord met het voorstel, geven wij het sein aan onze technische projectleiders om een nauwgezette opmetingen te doen. Deze opmeting zal de basis vormen voor onze technische uitvoeringsplannen.


Stap 3:

Aannemingswerken - productie

In deze fase begint de effectieve productie. Bestellingen worden uitgevoerd, plannen worden uitgewerkt in ons atelier en er wordt ook gestart met eventuele voorbereidende werken ter plaatse ( vb. afbraak).


Stap 4:

Plaatsing

Bij de plaatsing wordt u op voorhand gecontacteerd door de planningsverantwoordelijke. Vervolgens sturen wij een ploeg naar de werf op het afgesproken moment.


Stap 5:

Oplevering

Eenmaal de werken zijn afgewerkt kan er worden overgegaan tot de oplevering , de goedkeuring van de werken.